Mines stage 1 ECU - GT-R Register - Nissan Skyline and GT-R Drivers Club forum

Want to buy a banner ad? Find out more here.

Go Back   GT-R Register - Nissan Skyline and GT-R Drivers Club forum > For Sale & Wanted > Private: For Sale - R32, R33, R34 Skyline and Stagea PARTS ONLY
Register Garage FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Insurance


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10th August 2016, 08:24 AM   #1 (permalink)
Mel HKS is Thinking... Change isn't always good
GTR.co.uk seasoned Member
 
Mel HKS's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: London
Cars owned: R33 GTR
Posts: 1,515
Mines stage 1 ECU

Mines stage 1 ECU

£180 delivered
__________________
"Everyone has a plan until they're punched in the face!"
Mel HKS is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2016, 03:10 PM   #2 (permalink)
Mel HKS is Thinking... Change isn't always good
GTR.co.uk seasoned Member
 
Mel HKS's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: London
Cars owned: R33 GTR
Posts: 1,515
image.jpg
__________________
"Everyone has a plan until they're punched in the face!"
Mel HKS is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2016, 04:03 PM   #3 (permalink)
goldywaggon is GTR V-SPec
GT-RDC Member
 
goldywaggon's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 153
This for r33 or 34 gtr

Sent from my SM-G901F using Tapatalk
__________________
goldywaggon is offline   Reply With Quote
 
Old 10th August 2016, 06:48 PM   #4 (permalink)
Mel HKS is Thinking... Change isn't always good
GTR.co.uk seasoned Member
 
Mel HKS's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: London
Cars owned: R33 GTR
Posts: 1,515
I think its for a RB26 stage one specific set up, therefore any model.
__________________
"Everyone has a plan until they're punched in the face!"
Mel HKS is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2016, 06:50 PM   #5 (permalink)
goldywaggon is GTR V-SPec
GT-RDC Member
 
goldywaggon's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 153
I'm sure the r34 one is slightly different but someone can correct me if I'm wrong. I'd be interested if it was specifically for r34 gtr

Sent from my SM-G901F using Tapatalk
__________________
goldywaggon is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2016, 10:29 PM   #6 (permalink)
FRRACER is unaware they can edit their status
GTR.co.uk seasoned Member
 
FRRACER's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Cars owned: R32.4.5
Posts: 9,605
Any picture of the complete ECU Mel? Should be able to tell. R33 ecu can be used in an R32 but you need to change o2 sensors or not run them. R34 would be a little tricky and will need to do some rewiring IIRC as per Nistune.
__________________
FRRACER is offline   Reply With Quote
Old 12th August 2016, 12:28 PM   #7 (permalink)
Mel HKS is Thinking... Change isn't always good
GTR.co.uk seasoned Member
 
Mel HKS's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: London
Cars owned: R33 GTR
Posts: 1,515
Thanks Guys

SOLD
__________________
"Everyone has a plan until they're punched in the face!"
Mel HKS is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 07:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
http://www.Tyreforums.com

tyreforums

 

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.