TPS woes - GT-R Register - Nissan Skyline and GT-R Drivers Club forum

Want to buy a banner ad? Find out more here.

Go Back   GT-R Register - Nissan Skyline and GT-R Drivers Club forum > General > Nissan Skyline > Tuning: General
Register Garage FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Insurance


Reply
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 23rd July 2017, 02:03 PM   #1 (permalink)
joz
joz is missing his R32
GTR.co.uk posting Member - No selling
 
Join Date: May 2017
Posts: 67
TPS woes

Hi guys, I have a problem where my 4WD light comes up when I go WOT. Usually comes up at around 4000? RPM.

I counted the blinks on the ATESSA ecu and it was 21 - TPS.

I've already changed a new TPS but it still persisted so I read the voltages with a multimeter.

The reading for the sensor's 5V source came up to only 3.7 volts so even at WOT the reading to the ECU would only be 3.7 volts. I think the ECU would pass this 3.7 v to the ATESSA ECU which then ATESSA ECU would say it's bad signal?

Do you guys have 5V at the TPS sensor?

__________________
joz is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 04:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
http://www.Tyreforums.com

tyreforums

 

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.