GTR Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
246 Posts
Discussion Starter #1
Hi all, just a nice quicki question :)

Just finished my rebuild of engine, started and runs all ok...

still has the usual idle high (1400rpm) that shes had since day 1 after a lotta different stuff done to her..

anyhow... whilst checking everything on datascan, noticed that the lambda isnt switching at all and just stuck on lean, and the A/F is stuck at 100...

I know when i last checked, she generally sat at lean at idle on the gauge and int switched to rich, and obv when u hold rev's up nicely switches rich/lean, but now she is just sat at 100% lean... if i unplug the sensor and restart. it sticks at 0% rich

the engine is running too well to have a 100% lean scenario so can assume for testing purposes that a lambda has failed, but my Q is... which lambda does the datascan use or which 1 am i likely to be monitoring on the datalogger ? as there is only 1 displayed within the dataviewer and two on the car obv...

any suggestions welcome :)

oh, and its a 91 gtr, cheers
 

·
Registered
Joined
·
246 Posts
Discussion Starter #2
And just an add on.. and being over tired and not thinking about it, when changing preferences, it shows that its showing me..

o2 sensor...


another option not selected is o2 sensor right hand

another silly Q... which 1 is right hand.. as they are front and rear!

right hand rear because thats how u look at it from the n/s wing maybe ?? :S

cheers
 
1 - 2 of 2 Posts
Top